Leak Check Pro

Leak Check Pro

Geen gaskeuring? Geen plaats op de camping.

Het zal je maar overkomen. Bij het aanmelden op een camping in Duitsland krijg je de vraag “Mag ik het logboek van uw gaskeuring zien?”. “Und?” Het kan je nochtans zomaar overkomen, want in Duitsland moet sinds 8 jaar de gasinstallatie van je caravan en kampeerauto tweejaarlijks gekeurd worden. De controle omvat o.a. drukregelaar, gasslangen en lekdichtheid en wordt bijgehouden in het logboek, waarin ook de gasinstallatie technisch beschreven wordt.

Sinds kort gaan steeds meer campingeigenaars dit logboek niet alleen aan hun Duitse gasten vragen. Kan je geen logboek voorleggen, dan word je niet toegelaten op de camping. Plan je een kampeertrip in Duitsland, ga dan best eerst even na of men op de camping dit logboek nodig acht.

Wij hebben de oplossing om die teleurstelling te voorkomen.
De volledig computer gestuurde gasafperskoffer,
Na de testfase komt een print met alle informatie die men nodig heeft.